Sund livsstil starter med god søvn

Der er mange grunde til, at vi skal have god søvn. Vi læser allerede i vores morgenaviser, at hvis vi sover for lidt, så kan det ødelægge vores humør og ændre på vores helbred. Det er ikke kun videnskabeligt bevist endnu, men forskerne arbejder på det. De fleste af os har allerede mærket efter, hvordan en dårlig søvn kan berøve os vores energi og glæde til livet. Så inden du læser videre, så overvej gerne, hvor meget du sover – og om det er nok?

Hvorfor skal vi sove?

Som sagt er der mange grunde til at vi skal sove. Men det vigtigste formål af alle er at fylde op med energi. Når vi sover, så reparerer vores krop sig selv, og den fylder op med energi til dagen der venter. Sommeren har mange styrker – men den kan være energibombe for de fleste af os mentalt. Vinteren virker derimod lang, kold og mørk på os, og her dykker humøret en smule for nogle af os. Derfor er det lige så vigtigt at få sin nattesøvn.

Bambus sengelinned

Hvis du vil have en god start på dine dage – så skal du have de rette rammer for din søvn. Du sover bedst i en behagelig temperatur, der ikke er for høj eller for lav. Du burde lige præcis have en bambus sengelinned fra wonderliving.dk, som du kan ligge ind i din bedste nattesøvnposition i. Læs videre herunder om de gode grunde til bambus sengelinned.

Positiv virkning på dit helbred

Som sagt kommer der flere undersøgelser frem om sundhedseffekten af god nattesøvn – heriblandt en undersøgelse fra University of California i San Francisco om forbedret helbredstilstand efter langvarig brug af bambussenge. En anden undersøgelse viser et reduceret blodtryk blandt patienter med hypertension efter langvarig brug af bambussengetøj. Forskere har fundet antistoffer mod allergener i bambus og antistoffer mod allergener forbindes ofte med et bedre helbred og mindre allergi. Nogle patienter med astma har haft mindre problemer med nattesved og allergikere har haft lettere ved at tåle husstøvmideallergi efter langvarig brug af bambussengetøj.

Konklusion

Der er mange grunde til at vi skal sove. Det er vigtigt for vores helbred, for vores energi, for vores humør og for vores velvære. Når vi først har fundet ud af, hvor meget vi skal sove – så skal vi også sørge for at gøre vores seng så behagelig at vi sover bedst muligt. Bambussengelinned er et oplagt valg til at få det bedste ud af din søvn.

Rul til toppen