De 3 bedste sommerdrinks

Den danske sommer har været god ved os i år 2021, og det har givet os mulighed for at trække ud i det gode vejr både morgen, middag og aften. Særligt til eftermiddags- og aftentimerne kan det være lækkert med en sommerdrink.

 

Her får du derfor et bud forskellige drinks, der kunne være lækre at mixe på en sommerdag. Det kan for eksempel være en gin hass drink eller en pina colada cocktail. Der er rigeligt at vælge mellem, så det hele kommer selvfølgelig også an på dine præferencer.

 

Knald på sommerfarverne med Gin Hass

Hvad får sommerstemningen i gang som den smukke gule farve, smagen af sød mango og et strejf af lime? Gin Hass byder på det hele, og det gør den til en oplagt sommerdrink.

 

Derudover er den en ret simpel drink, da du ikke har brug for mange ingredienser, og det gør den hurtig at lave på en dag, hvor der hurtigt skal drinks på bordet. Måske er du lige kommet hjem fra arbejde en fredag eftermiddag, og så skal en Gin Hass bare hurtigt være i hånden.

 

Så hvis du en dag mangler lidt sommerstemning, så ved du nu, hvor du kan finde den! Grib en mangosirup, gin, lemon sodavand, og så er er der ellers serveret et glas fyldt med sol og tropiske fornemmelser.

 

Pina Colada fuld af tropiske smage

Kokos, ananas og fløde. Hvad kan blive mere sommerligt? En Pina Colada byder på alt det, der emmer af en sommer i syden. Så hvis du ikke lige har mulighed for at hoppe på det næste fly til Mallorca, kan den her cocktail snildt være den nødløsning, du leder efter.

 

For nogen kan det blive en smule for sødt, når en Pina Colada fyldes med fløde. Hvis du også har det sådan, kan du eventuelt prøve med sødmælk eller lignende. Har du derimod ikke noget den søde smag og cremede konsistens, så fylder du bare på med fløde!

 

Pina Coladaen er en gammel kending, som altid er et besøg værd. Det er ikke uden grund, at dens popularitet har været vedvarende gennem årene. Den er en sikker vinder!

 

 

Drinks med inspiration fra ispinde

Du har sikkert allerede et par sodavandsis liggende i fryseren, men måske trænger du til en lidt mere moden version? Heldigvis er der en masse drinks, der har sodavandsis som deres primære inspiration!

 

Det gælder for eksempel Københavnerstang, Champagnebrus, Astronaut, Kung Fu og Filur. Der er altså rigeligt at tage fat i. Så hvis du har en yndlings sodavandsis, findes den med stor sandsynlighed også som drink.

 

Så det er bare med at finde nogle opskrifter, der kan tilfredsstille din lyst til sodavandsis blandet med alkohol. Nogle opskrifter kræver lidt mere specielle ingredienser og spiritus, men de kan typisk købes i de store supermarkeder.

 

Rul til toppen