Gør dine medarbejdere sundere

Når man befinder sig i erhvervslivet og har en virksomhed, så er det vigtigt at man tager ansvar for disse og hjælper dem med at holde sig sundere. Sundere medarbejdere er gladere arbejdere og de kan også yde en del mere i hverdagen, hvilket er godt for bundlinjen.

Læs med her for at se hvordan en simpel frugtordning og lignende kan hjælpe dine arbejdere med at holde sig sunde.

En frugtordning

Det er slet ikke svært at få frugt til virksomheder og der findes mange firmaer, hvorigennem man kan etablere en lille frugtordning. Dette er en kæmpe fordel, da man dermed altid kan have frugt fremme til ens arbejdere. Det er lige meget hvilket erhverv man befinder sig indenfor; frugtordninger og lignende sunde madordninger er så absolut noget man bør overveje.

Med en frugtordning kan du enten vælge at arbejderne skal betale lidt for den frugt de tager. Men du kan også vælge at stille den helt frit fremme, så folk bare kan tage så meget frugt som de har lyst til. Hvilken mulighed du vælger kommer naturligvis helt an på hvor mange penge du har og hvor langt fremme du er i dit erhverv.

En sidst ting man lige bør huske på hvis man giver gratis frugt og lignende til sine arbejdere; det er noget der vil rygtes og det vil gøre dig til en mere konkurrencedygtig arbejdsplads blandt andre i dit erhverv.

Sund mad generelt

Det er generelt en god ting at sørge for, at ens arbejdere har adgang til sund mad. Det kan man gøre både gennem en frugtordning og med andre sunde madordninger.

Det er for eksempel en god ide lige at gøre sig nogle tanker om, hvilken slags mad det er man deler ud nede i kantinen. Er dette sund mad, som arbejderne kan leve godt på og koncentrere sig med efter de er færdige med at spise?

Tænk altid i sunde alternativer hvis du er med til at give dine arbejdere mad. Det er noget der vil give dig et godt ry i dit erhverv og flere potentielle ansatte vil flokkes til din virksomhed for at få sig et job.

Andre alternativer

Der er andre måder hvorpå du kan hjælpe dine arbejdere med at holde sig sunde og raske. Og det behøver ikke at gå op i mad alt sammen.

Mange virksomheder har for eksempel valgt at lave et fitnesscenter på deres grund, som deres arbejdere kan benytte sig. På den måde kan de lige gå ned og tage sig en løbetur midt på dagen, hvis de har behov for det. Der er mange der tænker bedst, når de lige har haft mulighed for at røre sig lidt. Og et fitnesscenter er en god måde at holde sig i form på.

Rul til toppen