Raffinér din drink

Du sætter pris på en god drink og det gør dine venner også.


Og nu nærmer weekenden sig, hvor I skal mødes til en drinkaften og hygge med at lave nogle gode drinks. I skal hver sørge for at medbringe forskellige drikkegenstande, og denne gang er det din tur til at tage mixere med, da de andre vil stå for at tage spiritus med.

Da du ankommer, ser du de forskellige flasker med spiritus, som dine venner har haft med. Der er både gin, rom og vodka og alle er nogle mærker, som du ikke kender, men som ser ret gode og dyre ud.

Dine venner fortæller vidt og bredt om de forskellige flasker, som de har haft med, som de enten har fået anbefalet, eller læst om på nettet, og ingen af dem har kostet under 200 kr. finder du ud af.

Nu spørger de ind til, hvad du har taget med til at blande de dyre dråber op med, og her går det op for dig at du nok har begået en fejltagelse. Du har nemlig været en tur i dit lokale supermarked og købe nogle forskellige generiske sodavand, som højst har kostet 5 kr. for en flaske.

Så da dine venner opdager, hvad du har med, falder stemningen en anelse, da de er lidt ærgerlige over at skulle blande de forskellige gode flasker spiritus op med de billige, lavkvalitets sodavand, og dermed forringe smagsoplevelsen markant. Det er ikke her, man skal spare, siger de, kvalitetsspiritus kræver kvalitetsmixere. De nævner fx at til en god mørk rom ville en Ginger Ale fra Fever-Tree passe perfekt, ligesom også Fever-Trees klassiske tonic vand passer perfekt til en god gin.

Ginger Ale
Fever-Trees Premium Ginger Ale mixer er gennemsyret af kvalitet, og hvis det var dén, du havde haft med som mixer, er der ingen tvivl om at vennerne ville have jublet og rost dig for din gode smag.
Der er brugt hele tre forskellige typer ingefær fra forskellige steder i verden til at sammensætte den unikke forfriskende Ginger Ale smag, som sammen med citrus smagsnuancerne, gør Fever-Trees Ginger Ale yderst velegnet til mørkere former for spiritus som whisky og rom.

Fever-Tree
I 2004 startede de to gode venner Charles Rolls og Tim Warrillow Fever-Tree op med det klare formål at fremstille kvalitets premium mixere, som kvalitetsmæssigt var på niveau med de fine flasker spiritus. Klassikeren: ”Premium Indian Tonic Water” var den første mixer i sortimenter, og siden den er der kommet mange flere lækre mixere til udvalget hos Fever-Trees, hvor filosofien fra start har været ikke at gå på kompromis med den høje kvalitet og anvendelsen af de ypperste luksusråvarer.

Rul til toppen